بهره برداری از رستورانی با استانداردهای زیست محیطی در آستانه دهه فجر

بهره برداری از رستورانی با استانداردهای زیست محیطی در آستانه دهه فجر

مهران احسانی معاون فنی و عمرانی سازمان پایانه ها و پارک سوارهای شهرداری تهران با اعلام این خبر گفت : عملیات طراحی، ساخت و اجرای غرفه رستوران پایانه غرب در مدت 90 روز با لحاظ نمودن کلیه استانداردها و آیین نامه های روز مهندسی به پایان رسید.

به گزارش روابط عمومی سازمان پایانه ها و پارک سوارهای شهرداری تهران، غرفه مذکور با مساحت تقریبی 240 مترمربع بنای مفید، از اسکلت بتنی مطابق با آیین نامه نظام مهندسی استان تهران و با رعایت استانداردهای لازم مطابق طراحی فنی در زیر شاخه های سازه، معماری، مکانیکال و الکتریکال طراحی و در قالب طرح های مشارکتی اجرا و در آستانه چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی به بهره برداری رسید.

معاون فنی و عمرانی سازمان چشم انداز سازمان در حوزه فنی و عمرانی را بهره برداری از سازه های ایمن و دوستدار محیط زیست خواند و تصریح کرد : با حرکت به سمت نوسازی و استانداردسازی بناهای مستهلک و قدیمی دستیابی به این مهم میسر خواهد شد.

احسانی در پایان با تأکید بر رعایت دستورالعمل های زیست محیطی و HSE گفت : در مسیر ساخت این پروژه یک درخت با قدمت 15 ساله وجود داشت که با طراحی زیست محیطی توانستیم، درخت یادشده را حفظ کنیم.



 

 
print
1397/11/14
تعداد مشاهده:  120

avt.NavXp