در آستانه فرارسیدن ماه مبارک رمضان در پایانه جنوب انجام شد
آموزش نحوه برپایی سفره‌های آسمانی

آموزش نحوه برپایی سفره‌های آسمانی

در آستانه فرارسیدن ماه مبارک رمضان، کلاس آموزشی نحوه برپایی سفره‌های آسمانی در پایانه جنوب برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان پایانه‌ها و پارک‌سوارهای شهرداری تهران، شماری از بسیجیان پایانه جنوب، کارکنان شرکت‌ها و تعاونی‌های مسافربری، در کنار برخی مسئولان حمل ونقل، با حضور در کلاس آموزشی سفره‌های آسمانی،  نحوه تغذیه صحیح و استفاده درست از مواد خوراکی مختلف را در ماه مبارک رمضان یاد گرفتند.

   بر اساس این گزارش، یک پژوهشگر و عضو هیئت علمی دانشگاه، با تاکید بر ضرورت مراقبت از سلامت و تندرستی در ماه مبارک رمضان،  در خصوص شیوه تهیه و تولید مواد خوراکی توضیحاتی ارائه کرد.

دكتر عرب‌عامري با اشاره به برخی آداب روزه‌داری در ماه مبارك رمضان، توصیه کرد روزه‌داران از مواد غذايي طيب و طاهردر هنگام سحر و افطار استفاده کنند.

 ايشان توضيحاتي را در مورد شيوه تهيه و توليد مواد خوراكي كه استفاده از آنها براي بدن مضر است را ارائه نمودند و با بيان اينكه بعضي از اين موارد به تندرستي و سلامت بدن آسيب مي رساند استفاده از آنها توصيه نمي شود.

در ادامه با طرح سوال از حاضرين به سه نفر از بسيجيان كه به سوالات پاسخ درست دادند به عنوان يادبود هدايايي اهدا گرديد.

این کلاس آموزشی با همکاری حوزه بسيج معاونت حمل و نقل وترافيك شهرداري تهران و پايگاه بسيج پايانه جنوب برگزار شد.







 

 
print
1397/2/25
تعداد مشاهده:  81

avt.NavXp